0400 75 77 75 Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Porvoo

Kosteusmittaukset ja sisäilma

Suomi PRO Oy:n suorittamien kosteusmittauksien ja lausuntojen perusteella voit nukkua yösi rauhassa.

Olet sitten ostamassa tai myymässä asuntoa, kannattaa mittaus aina suorittaa. Saat käynnistä lausunnon jonka voit esittää kolmannelle osapuolelle. Lausunnosta selviää kaikki olennainen tieto oli alusta sitten kuiva tai märkä. Jos tiloissa on kosteuteen viittaavaa – se selviää raportista. Kommentoimme raportissa myös muut suositeltavat toimenpiteen, jos niihin on aihetta.

Jos tila vaatii kosteusmittauksen lisäksi tarkentavia mittatuloksia, suoritamme myös poramittaukset ja näytteidenoton.

Vaikka olet vuokraamassa asuntoa, remontoimassa omakotitaloasi tai suunnittelemassa naapurillesi kylpyhuonetta, tilaa Suomi PRO Oy pikkurahalla paikalle suorittamaan kosteusmittaus. Samalla voimme keskustella veloituksetta työvaiheista ja tavoista rakentaa kohde. Tarpeentullen toki hoidamme kokonaisvaltaisesti koko remontin, varaamme sinulle rentouttavan rantaloman ja tällä välin suoritamme koko remontin kaikkine töiseen kuten sertifioidut vesieristykset, sähkö- ja LVI-työt sekä luonnollisesti rakennustyöt ja kalustuksen.

Puhtaasta sisäilmasta ja korjausehdotuksista voit lukea Hengitysliiton sivuilta

Suorittamiamme töitä ovat mm.  pintakosteusmittaus, rakenteiden kosteusmittaus, kiinteistöjen vesivahinkojen mittaus, -ennalta ehkäisy sekä korjaus.

Käytössämme on nykyaikaiset mittalaitteet sekä kohde- ja kondensiokuivaimet.

Teemme myös korjaussuunnitelmat

Jos kosteudet arveluttaa.. kannattaa ottaa meihin yhteyttä – Me osaamme tämän!


 

Call Now Button