0400 75 77 75 Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Porvoo

Kosteusvauriot ja kuivatukset

Useimmiten remonteissa löytyy kosteutta rakenteista…

Suomi PRO Oy:n kautta saat tarpeisiisi sopivan kuivaimen. Mikäli varastostamme ei löydy sinulle sopivaa laitetta, se löytyy verkostostamme valvojan ja mittaajan kera.

Vesieristeestä hyvin vähän riippuen, tulee betonin olla alle RH90%, ennen pinnan asennusta.

Silmämääräisesti kosteutta ei voi määritellä, joten suositeltavaa on aina mittauttaa pinnat ennen pinnoittamista. Monesti tee-se-itse-miehet suorittavat etusormimittauksella pintakosteuden mittauksen ja tämän jälkeen pinnat joskus vesieristetään, ja joskus ei ennen laatoitusta. Järkikin sanoo että jälleen tee-se-itse-mies maksaa eniten kun ammattimies tulee paikalle ja purkaa kaikki tekeleet pois.

Ennalta ehkäise ongelmat, tilaa pikkurahalla meiltä kosteusmittaus sekä mahdollinen kuivatus. Koneen tuntihinta on vain 1€/h (24 €/vrk alv.0%) joten se ei päätä huimaa.

Näin varmistetaan ettei rakenteisiin jää kosteutta, sillä ei se sieltä poiskaan pääse kun vesieristeen tarkoitus on estää kosteuksien pääsy rakenteisiin – valitettavasti se pelaa myös toisinkin päin.

Teemme myös kokonaisremontit, joka sisältää tarpeentullen kuivatuksen. Teettämällä meillä kokonaisurakan, se sisältää kosteusmittauksen AINA sekä tarpeentullen kuivatuksenki. Näin ei sinulle esitetä lisälaskua vaan sovittu hinta pitää paikkansa.

Kosteusvauriot ja kuivatukset on rutiinitöitämme.

Jos kosteudet eivät ole hallinnassa, tai epäilet niitä.. kannattaa ottaa meihin yhteyttä – Me osaamme tämän!

Call Now Button