0400 75 77 75 Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Porvoo

Saunaremontit

Sauna – se perisuomalainen pesu- ja rentoutumispaikka..

Sauna on miltei jokaisessa asunnossa nykyään, ja jos ei ole niin Suomi PRO Oy tekee sinulle sellaisen – luonnollisesti taloyhtiön luvalla jos kyseessä on kerrostalo.

Saunaremontti tehdään yleensä samaan aikaan kuin kylpyhuoneremontti, mutta jos pesuhuone on kunnossa, mutta lauteet nitisee tai puu on tummaa, kannattaa saunan puoli uudistaa, mutta niin että pesuhuoneen remontti on mahdollista suorittaa jälkikäteen rikkomatta uutta saunaa.

Mikäli saunasi on liian kuiva tai kostea, kestää tuulettua liian pitkään – ota meihin yhteyttä! Suunnitellaan remontti ja mietitään miten asia korjataan – kartoituskäynti ei maksa sinulle mitään!

Saunan ongelmat alkavat monesti siitä että paneleiden takana oleva foliopaperi ei ole enää kunnossa tai panelit on naulattu runkoon kiinni ilman tuuletusrakoa. Tällöin saunavuoron jälkeen jääneet höyryt imeytyvät rakenteisiin ja pinnasta tulee ajanmyötä oiva kasvualusta homeitiöille.

Sauna on rentoutumispaikka lämpönsä vuoksi – nykyrakentamisessa saunan ilmeen lämpöarvo saadaan nostettua kattoon puumateriaaleilla, toinen toistaan erikoisempia ja -syisiä puita on tarjolla, näihin yhdistettynä kuitu- ja led-valot saadaan saunasta kodin käyntikortti ja paikka johon kaikki vieraat ihastuu..

Löylyhuone, Saunaremontti, panelointi, lauteet – Helsinki Vantaa Sipoo Kerava ja Porvoo aluella

Saunaremonttia suunnitellessa kannattaa ottaa meihin yhteyttä – Me osaamme tämän!

Call Now Button